کاربرد تابع Vlookup

در این قسمت از فیلم آموزش اکسل پیشرفته با ما همراه باشید.
هنگام گزارش‌گیری از تعداد زیادی داده در اکسل که در چند شیت مختلف ثبت شده‌اند، گاها پیش می آید که به یک داده خاص نیاز داریم. در این حالت باید داده های شیت‌ها را با هم ادغام کنیم. شاید اولین گزینه ای که به ذهنتان میرسد این است که داده های چند شیت را در یک شیت واحد کپی کنید و سپس به جستجو بپردازید. اما توانایی بالای اکسل فراموش نکنید.

فرض کنید به عنوان یک حسابدار میخواهید مالیات حقوق کارمندان را محاسبه کنید. در یک شیت مشخصات افراد را دارید و در شیت دیگر جدول مرتبط به امور مالیاتی، حال شما میخواهید مالیات هر فرد را بر اساس جدولی که دارید محاسبه کنید. در این هنگام باید از تابع vlookup استفاده کنید.

پکیج آموزش اکسل پیشرفته

آموزش تابع vlookup در اکسل

تابع vlookup دقیقتر از تابع lookup کار میکند و توصیه میشود که از این تابع و hlookup استفاده کنید. vlookup نام اختصاری vertical lookup به معنی جستجوی عمودی است و همانطور که از نامش پیداست جهت جستجو اطلاعات و داده ها از یک ستون استفاده میشود. به طور واضح اگر بخواهیم بگوییم تابع vlookup چکار میکند میتوان گفت این تابع سلولی که ما به آن میدهیم را پیدا کرده و میگوید محتویات سلول جلوی آن چیست. به همین سادگی!

ساختار کلی تابع vlookup شامل 4 مورد زیر است:

  • lookup_value : مقدار مورد نظر برای جستجو
  • table_array : محدوده جستجو
  • col_index_num : شماره ستون
  • range_lookup : با 2 عبارت True (مقدار تقریبی) و False (مقدار دقیق) مشخص میشود که البته این مقدار اختیاری است و پر کردن آن ضرورتی ندارد

شرکت در دوره اکسل کاربردی

فیلم آموزش تابع vlookup و نحوه استفاده از آن

در این فیلم به آموزش نحوه استفاده از تابع vlookup در اکسل از طریق حل مثال پرداخته‌ایم. این فیلم توسط آقای اکبر مهدیزاده مدرس دوره اکسل پیشرفته در آموزشگاه حسابداری عصرنخبگان نمایندگی رسمی سازمان فنی حرفه ای تهیه و منتشر شده است.

پس از مشاهده فیلم و در صورت بروز هرگونه پرسش، پیشنهاد و یا انتقاد در انتهای همین صفحه در قسمت دیدگاه ها با ما در میان بگذارید. همچنین میتوانید با عضو شدن در پنل اطلاع رسانی و یا صفحه یوتیوب عصرنخبگان از جدیدترین آموزش های رایگان عصرنخبگان مطلع شوید.

ضمنا هرآنچه که از آموزش دوره های کامپیوتر بخواهید، میتوانید در لینک های زیر مشاهده فرمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

سایر آموزش های رایگان

10 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • چقدررر خوب و روان توضیح میدین واقعااا
    خیلییییی ممنون

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید
    بسیار مفید بود اما ای کاش برای بقیه قسمت های فیش حقوقی هم نحوه استفاده از فرمول و می گفتید…! من نتونستم برای بقیه قسمت ها فرمول بدم مثل پایه حقوق و …

    پاسخ
    • سلام ممنون، قطعا خیلی خوب می شد اما خب تولید محتوا و انتشار کار زمان بری هست انشااله در اینده

      پاسخ
  • عالی،با مثال خیلی خوب توضیح دادین و من که اصلا رشتم حسابداری نیست متوجه شدم که کجاها به درد میخوره،خیلی ممنونم از مطالب مفیدتون،خدا خیرتون بده

    پاسخ
  • سلام
    ممنون از آموزش تون
    مشکل من رو حل کردید.
    موفق و پایدار باشید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

تماس با ما